joa-header-luchtkanalen02joa-header-luchtkanalen04joa-header-luchtkanalen01joa-header-luchtkanalen03

Junior Project Manager

Functieomschrijving

Vanwege een succesvol jaar met het daardoor groeiende aantal projecten is JOA op zoek naar een Junior Project Manager, met technische achtergrond en interesses. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het project nadat deze van de sales afdeling aan je is overgedragen. Je regelt de uitvoer van interne en externe projecten, hierbij kan je denken aan o.a. afstemming en begeleiding van installatie werkzaamheden en organisatie van expiditing en transporten. Dit doe je met precisie en de juiste communicatie. Het betreft een junior functie voor een starter die graag wil ingroeien in het projectmanagement.

Jouw profiel

  • Technische achtergrond en interesses
  • Logistieke vaardigheden is een pré
  • Sterke communicatieve vaardigheden met een ‘can do’ mentaliteit
  • Een teamspeler met persoonlijke verantwoordelijkheden
  • Werkt secuur
  • Een flexibele, proactieve instelling
  • Affiniteit met procestechnologie en toegepaste ‘lucht technologie’

Je rapporteert aan de Technische Directeur.

Functie-eisen

  • Afgeronde technische HBO opleiding, bij voorkeur Mechanical engineering (werktuigbouwkunde) of procestechnologie
  • Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Een uitdagende baan waarin je veel kunt leren en er veel ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een internationale organisatie waar men, wereldwijd, werkt aan mooie, vernieuwende en gepatenteerde producten. Kortom, een interessante en ondernemende verkoopfunctie met hoge beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 4 ADV dagen en een aanvullende zorgverzekering betaald door JOA.

Wij zijn

JOA is een internationaal gerenommeerde top specialist, die wereldwijd grote multidisciplinaire projecten uitvoert gebaseerd op gepatenteerde technologieën op het gebied van industriële emissiereductie, (stof-, damp- en geur-verwijdering), energie terugwinning en pneumatisch transport systemen.

-Locatie Delft, Nederland-

Interesse

Stuur je reactie met CV voor 12 augustus op. Of neem contact op met Conny Pontes, recruitment@joa.nl of bel 015-2572796.

Bekijk voor meer informatie over het bedrijf onze website: www.joa.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld.