joa-header-luchtkanalen02joa-header-luchtkanalen04joa-header-luchtkanalen03joa-header-luchtkanalen01

Financieel Controller / Boekhouder


Wie zijn wij?

JOA Technology Beheer B.V. is een internationaal bedrijf met 25 jaar ervaring in het realiseren van grote projecten voor het reduceren van luchtvervuiling van industriële processen.

JOA Ventures B.V. beheert een RVO-investeringsfonds, dat via betrokken ondernemerschap participeert in technologie startups.

Voor deze twee JOA-ondernemingen zoeken wij een Full time
Financieel Controller / Boekhouder (Locatie Delft)

Waar maak jij het verschil?
Je bent een financiële professional met 5+ jaar relevante ervaring. En je hebt affiniteit met internationaal zakendoen en de financiële vraagstukken die daarbij spelen. Als financieel eindverantwoordelijke adviseer je de twee managementteams. Je voert de financiële administraties in Exact-online – ERP en levert maandelijkse interne dashboard-rapportages. Voor de jaarrapportages, fiscale zaken en aangiften werk je samen met onze accountant.
 
Waar maakt JOA® het verschil

JOA® biedt naast een uitstekend salaris en moderne secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele werkomgeving, met goed opgeleide professionals en een fijne werksfeer.

Heb je interesse
Als je interesse hebt in deze functie, nodigen wij je uit je CV te mailen naar: Mw. Conny Pontes: conny.pontes@joa.nl, of bel voor het maken van een afspraak (015-2572796), zodat wij je verder kunnen informeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld.